שאלה לגבי פרפ, אוסטרופורוזיס ופופרס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/12/2020 | 22:52 | מאת: יונתן

היי ראשית תודה על המענה הקודם רציתי לשאול 1. אתמול אמרו לי שאדם מסוים שלקח שנה פרפ ( אמטריויר) לקה באוסטופורוזיס. יש מצב ללקות במחלה הזו על פרפ?? 2. פופרס- האם יש מחקרים ששימוש בו יכול לגרום נזק הקשור לעייפות כרונית בלתי מוסברת? קראתי בגוגל שקיבלו מזה בעיות בעיניים וזה זה חריג, אבל לא שמעתי על נזק מוחי או משהו גופני אחר. ידוע לך? ואם לא איך מבררים? נניח בשימוש של חצי בקבוק לשבוע

שלום יונתן, 1. דילול עצמות היא אחת מתופעות הלוואי המוכרות של ה- PrEP. 2. תועות הלוואי של ה'פופרס' לא מוכרות לי מספיק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות