נתוני הקורונה בישראל - שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/10/2020 | 04:58 | מאת: רונן

האם לדעתך הנתונים הגולמיים שמפורסמים בישראל על מספר החולים מספר המבריאים, מספר הנדבקים ,אחוז האנשים שסווגו כנשאים/חולים על פי הבדיקות וכו דהיינו ״ נתוני התחלואה בקורונה בישראל ״ אכן משקפים את המצב?האם קיימת הטייה כלשהי בפרסום הנתונים או בנתונים עצמם?

שלום רונן, בראשו של משרד הבריאות עומד שר פוליטי, ואני לוקח זאת בחשבון כשאני מתייחס אל ההודעות שיוצאות מטעמו. יחד עם זאת, סביר שרוב המספרים שמשרד זה מפרסם משקפים את הנתונים שנמצאים בידו בזמן הפרסום. הרבה בריאות אפי

22/10/2020 | 19:46 | מאת: רונית

פחות בדיקות פחות נדבקים גם מספר הבדיקות ירדו מאוד ולכן מספר הנדבקים קטן יותר זה ברור שמסתובבים בינינו הרבה מאוד חולים שלא יטדעים עליהם

מנהל פורום מחלות זיהומיות