סיכון להדבקות בהרפס בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/10/2020 | 17:51 | מאת: הלנה

שלום, אני בהריון בשבוע 16 ועוד כשבוע אני עוברת דיקור מי שפיר. אני מתכננת להגיע לאמא שלי לאחר הדיקור לנוח מספר ימים. לפני כמה ימים התגלה אצל אחיינית שלי בת ה-3 פצעים על העור ומדובר כנראה בהרפס. אמא שלי עושה הרבה בייביסיטר על האחיינית וגם אני כנראה אפגש לא מעט עם אחותי (אמא של אחיינית שלי) שגם היא מן הסתם במגע קרוב עם אחיינית שלי. במידה ולא אפגש עם אחיינית שלי, האם קיימת סכנה להפגש עם אמא שלי ואחותי? אם כן אז עד מתי?

שלום הלנה, אם לא תפגשי ישירות עם האחיינית שלך (שלטענתך חולה ב'הרפס'), אין זה סביר שתדבקי בנגיף בעקיפין דרך אמך ואחותך (גם אם הן כן נפגשו אתה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות