הדבקה חוזרת בקורונה מה יהיה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/10/2020 | 20:32 | מאת: איתן

שלום דוקטור כעת דוןח בערוץ 13 שרק בישראל כבר ידוע על 80 מקרים של הדבקה חוזרת לעתים בפרק זמן של פחות משלושה חודשים. כיצד הנתונים הללו עדיין מאפשרים לחיות עם תקווה שיהיה חיסון יעיל והמגפה תעלם?

שלום איתן, למרות הדיווחים המצוטטים בשאלתך אני חי עם תקווה שבקרוב יהיה חיסון בטוח ויעיל וכי המגיפה תעלם. הרבה בריאות אפי

14/10/2020 | 12:44 | מאת: איתן

מלבד זה שברור שאם לא נחיה עם תקווה כזאת אפשר כבר עכשיו לסגור את השאלטר ולהכריז על קץ העולם (שכך אני מרגיש), מה הסיבה המדעית/רפואית לתקוותך זאת? תודה

אני אופטימיסט מטבעי

מנהל פורום מחלות זיהומיות