מסכות ובעיות.בגרון ובעור

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/10/2020 | 20:09 | מאת: לורין

היי, במכה של הקורונה כל הזמן עושה לי בעיות עם הגרון.. מה אפשר לעשות? לפעמים כואב הגרון- אז לקחתי למוסין. בהתחלה זה היה עושה לי שיעול.- קניתי אחרות... פתאום יש לי כמו ליחה.. בחיים לא היה לי ליחות. היא גם מגרדת לי בתוך האף. בעור- היא גורמת לי לחררה= ללא אדמומיות. אני גם אלרגית לתחבושות הגיינה מסוימות.. כנראה שאני רגישה... אציין שאני שוטפת פנים אחרי שאני מורידה אותה...מה אפשר עוד לעשות?

שלום לורין, אפשר להשתמש במשקף (Visor). הרבה בריאות אפי

14/10/2020 | 13:23 | מאת: מלי

משקף לא יעיל!! הוא טוב רק בנוסף למסכה כירורגית, יש מסכות בד מאד נעימות , אני רכשתי אחת שדוחה וירוסים תוצרת שוויצרית , אולי תנסי אחת כזאת

15/10/2020 | 16:01 | מאת: לורין

היי מלי.. את יכולה לכתוב את שם החברה? תודה לך.

מנהל פורום מחלות זיהומיות