בהמשך לתשובה בענין הטפיל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/10/2020 | 00:00 | מאת: סוזן

שלום לד"ר הלפרין ותודה לתשובה , בהמשך לעניין הטפיל בשם:Dientamoeba fragyPCR שנימצא בבדיקת צואה האם יתכן והוא עושה את הכאבים בבטן העליונה שאני סובלת מספר חודשים? ומה הטיפול היעיל שאפשר לקבל כדי להיפטר מהטפיל הזה. בתודה מראש סוזן

שלום סוזן, ייתכן שה- .Dientamoeba frag גורם לכאבי הבטן שלך וייתכן שהסיבה היא אחרת. אחד הטיפולים האפשריים בטפיל זה הוא מטרונידאזול (פלאג'יל) במינון 500 עד 750 מ"ג, 3 פעמים ביום, במשך 10 ימים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות