שיעול בגלל חיידק Haemophilus influenzae

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/10/2020 | 17:34 | מאת: זהבה

מזה כ 3 שנים אני משתעלת. רופא חדשה בקופת חולים שלחה אותי לבדיקת רוק ומצאו שיש לי Haemophilus influenzae.טופלתי באנטיביוטיקה ולשמלתי השעול נעלם .לאחר כשלושה חודשים השיעול חזר. לקחתי שוב אנטיביוטיקה ולמרות שהשעול פחת ,עדיין יש לי שעול בליליה ולפנות בוקר. האם יש מה לעשות? תודה זהבה

שלום זהבה, ממליץ לך לפנות לפולמונולוג/ית (מומחה/ית למחלות ריאה) לצורך המשך בירור לסיבת השיעול הכרוני שממנו את סובלת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות