הדבקה בקורונה באוויר הפתוח

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/09/2020 | 01:34 | מאת: גלית

שלום דר', הערב יצאתי לריצה, אני רצה ללא מסכה ולפעמים חולפים על פניי רצים אחרים. אני מתרחקת מכולם ולפעמים עוברת צד. הערב רצה מישהי מולי, ראיתי אותה אז התרחקתי ממנה לצד הכביש. העניין הוא שלאחר שהיא חלפה, חזרתי למסלול. האם יש סיכוי להדבק כך? בכלל ממה ואיך כדאי להשמר כשיוצאים לריצה/ הליכה? תודה.

שלום גלית, סיכויי ההדבקה במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבים כנמוכים. כדי לצמצם אותם עוד יותר מומלץ להיעזר בעקרונות הריחוק החברתי ועטיית המסכה גם במהלך ריצות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות