בהמשך לשאלה הקודמת ...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/09/2020 | 11:50 | מאת: סיוון

ד״ר בהמשך לשאלה הקודמת . לפני שהוא נגע בי באיבר המין (ליטף) הוא אכל חטיף יש לציין שאני לא יודעת אם יש לן דימום בחינכיים או לא וגם חסרות לו 4 שניים ז״א שהעצב חשוף .. בנוסף לכך שנגע באיבר מינו ויתכן שהיו טיפות מקדימות בהפרש של כמה דק ... נוכח כל הסיטואציה אני בסיכון??!

שלום סיון, הסיכוי להדבקה בנגיפי 'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשב כנמוך ביותר, אם בכלל. הרבה בריאות אפי

28/09/2020 | 21:02 | מאת: לא הבנתו

סליחה דר מה הכוונה נמוך?? אני צריכה להיות בלחץ? זה היה מה לשתי שניות

שלום סיון, הסיכוי להדבקה בנגיפי 'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשב כנמוך ביותר, אם בכלל. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות