דקירה ממשהו לא ברור בכף הרגל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/09/2020 | 11:07 | מאת: אליה

ד"ר שלום לפני כמה ימים יצא לי להידקר בכף הרגל כשהייתי יחפה בבית ממשהו קטן שלא היה ברור לי מה זה.היה לו חוד קטן.חששתי שזה מהשכנים שלי משק ששמו בחוץ ושזה נכנס אלי לבית דרך הנעליים.אם זה חתיכה משן ונידקרתי מזה לא היה לי דם שראיתי אבל כאב לי האזור.יש אפשרות להידבק ככה באיידס?והאם יש צורך בבדיקה? תודה וגמר חתימה טובה

27/09/2020 | 11:48 | מאת: אליה

ד"ר רק להוסיף שהשכנים מקבוצת סיכון בגלל זה חוששת מאוד תודה שוב

שלום אליה, גם לי לא ברור מה היה החפץ שממנו נדקרת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות