התייעצות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/09/2020 | 19:15 | מאת: שירה

שלום אני ואחותי חלינו בקורונה. (אנחנו בנות 18+23) הרופאה אמרה שביום ראשון נוכל לצאת מבידוד. האם זה נכון שבחודש הקרוב אנחנו מחוסנות ולא נוכל להידבק שוב בקורונה? האם אנחנו צריכות ללכת עם מסיכה ? האם מותר לנו לטוס ( רוצות לטוס ליוון ) והאם נצטרך בידוד כשנחזור? תודה רבה

שלום שירה, 1. סביר שבמהלך החודשים הקרובים לא תחלו שוב ב- Covid 19. 2. יחד עם זאת, לפי מיטב ידיעתי כל כללי הזהירות והוראות הבידוד (לרבות במקרה של טיסה ליוון) שחלות על כלל אזרחי מדינת ישראל- חלות גם עליכן. 3. מידע עדכני על כך תוכלי לקבל במוקד הארצי בטלפון 5400* הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות