סיכוי הדבקה באיידס ממחט או מזרק לבדיקת דם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/09/2020 | 01:46 | מאת: אבי כהן

הי עשיתי בדיקת דם למחלות מין באחת המרפאות בארץ ואני חושש שהאחות השתמשה במזרק ללקיחת דם היה משומש(מקווה שאני טועה) יש סיכוי שהאחות השתמשה במחט משומש שהדביק אותי באיידס?כי במקום שהזריקו לי בווריד של הדם אחרי הזריקה נראה כמו פצע אני עושה בדיקות דם פעמיים בשנה ואף פעם לא היה לי סימן במקום הזריקה זה סימן עגול של דם מתחת לעור זה יכול לקרות שהחאות השתנשה במזרק משומש?

שלום אבי, אין זה סביר שהאחות במרפאה בארץ השתמשה במזרק משומש כדי לקחת לך בדיקת דם. הרבה בריאות אפי

23/09/2020 | 12:28 | מאת: אבי כנן

אז אני מבין שזה יכול לקרות בארץ שהיא השתמשה במזרק משומש אם זה משומש אז אני נדבק באיידס?

שלום אבי, אין זה סביר שהאחות במרפאה בארץ השתמשה במזרק משומש כדי לקחת לך בדיקת דם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות