חיסון לקורונה במדינות שונות בעולם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/09/2020 | 23:44 | מאת: אלדר

שלום ד"ר. לו הייתי צריך להמר, באיזו מדינה כדאי להמצא פיסית כדי לקבל הכי מהר חיסון לקורונה (בכל דרך שהיא), לאן היית טס?

שלום אלדר, ברוסיה ובסין כבר מחסנים... וכך גם באיחוד האמירויות. הרבה בריאות אפי

15/09/2020 | 21:01 | מאת: אלדר

האם תוכל לנסות לרמוז כיצד אזרח זר יכול להגיע לאחת המדינות האלה ולקנות בכסף את החיסון? מאיפה להתחיל?

שלום אלדר, כיוון שהבטיחות והיעילות של החיסונים שבהם כבר נעשה שימוש איננה ידועה לי, אינני יכול להמליץ עליהם. הרבה בריאות אפי

19/09/2020 | 11:54 | מאת: אלדר

היי ד"ר בלי להמליץ על חיסון כזה או אחר, לו אתה היית מעוניין לרכוש באופן פרטי את אחד החיסונים הקיימים במדינות שציינת, לאן היית פונה? איפה להתחיל את החיפוש?

אין לי מושג

מנהל פורום מחלות זיהומיות