בהמשך לשאלות קודמות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/09/2020 | 00:31 | מאת: אנונימית

שלום, אשמח לשאלה נוספת. זו אני אחרי ניתוח PNS שפחדתי מזיהום... הצעת לי להבדק ע"י המנתח... קבעתי תור למנתח ליום שלישי הקרוב וקיבלתי מרופא המשפחה אוגמנטיו.. אני מרגישה יותר טוב... הכאבים נחלשים וההפרשות עדין יש אבל פחות.. השאלה אם עדיין ללכת למנתח השבוע.. הכניסו אותי בין התורים ולא נעים לי להגיע כתור דחוף ובסוף בכלל לא היה צריך והכל בסדר... ההוראה שקיבלתי אחרי הניתוח זה ביקורת חודש אחרי הניתוח כלומר עוד שבועיים מהיום... אשמח לשמוע דעתך... לא אוהבת להיות נודניקית... תודה רבה

שלום אנונימית, אני בעד בדיקת המנתח מחרתיים (גם לאור העובדה שבעוד שבועיים מהיום צפוי להיות סגר). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות