תיקון מזגן מיני מרכזי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/09/2020 | 14:02 | מאת: גפן

שלום לרופא יש לנו בדירה מזגן מיני מרכזי של תדיראן שיש בו כנראה נזילה כלשהי אנחנו חוששים להביא טכנאי שכן כנראה הטכנאי יצטרך להכנס לתוך המזגן ואז, במידה והוא נשא יוכל לפזר את אירוסול הקורונה בתוך תעלות המזגן ולגרום להדבקתנו ברגע שנפעיל את המזגן. מה אתה מציע לעשות?

שלום גפן, אני מציע שתחליטו אם אתם רוצים להמשיך לחיות עם הנזילה שאולי יש במזגן או לא. הרבה בריאות אפי

12/09/2020 | 15:26 | מאת: גפן

מה הסיכוי להדבקה בתרחיש המתואד?

לי הוא נראה מ א ד נמוך.

12/09/2020 | 21:40 | מאת: הצעה

תקנו את המזגן. פתחו חלונות, הפעילו את המזגן וצאו מהבית לכמה שעות.

מנהל פורום מחלות זיהומיות