הדבקה בקורונה- ממתי ניתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/09/2020 | 20:01 | מאת: לילי

היי, האם אדם יכול להדביק בקורונה באותו יום או יום לאחר שנדבק? המון תודה

שלום לילי, כנראה שלא. הרבה בריאות אפי

09/09/2020 | 22:00 | מאת: לי

והאם סביר שבן אדם יפתח תסמינים תוך 24 שעות מרגע ההדבקה? או שאם מרגיש תסמין כ-24 שעות לאחר הרגע ה"חשוד" להדבקה כנראה שאן שהתסמין לא נגרם מהנגיף או שההדבקה חלילה קרתה לפני הרגע ה"חשוד"?

שלום לי, אין זה סביר שאדם שנדבק ב'קורונה' יפתח תסמינים, שמקורם בהדבקה זו, בתוך 24 שעות ממועדה. הרבה בריאות אפי

09/09/2020 | 23:14 | מאת: לי

ומה לגבי שפעת? האם יתכן בשפעת לפתח תסמינים בזמן של 24 שעות ואפילו פחות מרגע ההדבקה?

שלום לי, תקופת הדגירה של השפעת היא בד"כ בין 1 ל- 4 ימים, ובממוצע יומיים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות