שאלה סטטיסטית הבדיקה עצמה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/09/2020 | 19:03 | מאת: אלון

האם בעצם ההגעה למקום הבדיקה גם אם אתה בריא, אתה בעצם מסתכן מאוד בהדבקות בקורונה, בקופות, כי באים אנשים שיש חשד שהם חולים, זה רכוז גבוהה של אנשים עם סימטומים. למעשה זה מעלה את הסיכון להדבק לא? כדאי להמנע? גם לפני נסיעה לחו"ל. עדיף במכון פרטי שרב הבאים זה לפני נסיעה לחו"ל....סביר בריאים באחוז גבוהה יותר.

שלום אלון, 1. למי שזקוק לבדיקה מומלץ לעשות אותה. ולמי שלא- לא כדאי. 2. אין בידי מידע באיזו נקודת בדיקה (למשל ציבורית מול פרטית) נמצא ריכוז גבוה יותר של אנשים שיתבררו בדיעבד כ'חיוביים'. נסה לפנות בנושא ישירות לדוברות משרד הבריאות. הרבה בריאות אפי

05/09/2020 | 21:32 | מאת: לול

תבדק דרך מד"א במתחם היבדק וסע.

מנהל פורום מחלות זיהומיות