חיסון לקורונה בשנת 2021

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/09/2020 | 23:25 | מאת: רונית

חדשות פחות טובות של ארגון הבריאות העולמי שהודיע כי החיסון לקורונה יהיה מוכן לשימוש באמצע שנת 2021 לא לפני חודש מאי האם יש סיכוי שווירוס הקורונה יעלם עד אז באופן טבעי או שללא חיסון הווירוס רק ימשיך ויתפשט בעולם אין לו פג תוקף לווירוס הארור הזה ששינה את פני העולם כולו

04/09/2020 | 23:41 | מאת: CORONA |NEWS

בארה"ב מבטיחים תחילת חיסונים ב 1.11.2020....... https://www.washingtonpost.com/nation/2020/09/02/coronavirus-covid-live-updates-us/#link-4ANMXPWBMBBFVNAL62ZXLTFVLY?itid=lk_inline_manual_18

תודה על המידע

05/09/2020 | 08:58 | מאת: רונית

אשמח לשמוע את דעתך לשאלתי האם יש סיכוי שווירוס הקורונה יעלם ללא חיסון האם יש פג תוקף לווירוס מהסוג הזה??

שלום רונית, אני לא חושב שהנגיף יעלם בקרוב- לא עם חיסון ולא בלעדיו. אבל לאחר שיהיו חיסונים בטוחים ויעילים וחלק גדול מהאוכלוסייה תתחסן- המגיפה תיפסק. הרבה בריאות אפי

05/09/2020 | 17:02 | מאת: רונית

תודה על התשובה המצב מייאש

שלום רונית, אני לא חושב שהנגיף יעלם בקרוב- לא עם חיסון ולא בלעדיו. אבל לאחר שיהיו חיסונים בטוחים ויעילים וחלק גדול מהאוכלוסייה תתחסן- המגיפה תיפסק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות