חום גוף נמוך ואקמול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/09/2020 | 19:25 | מאת: עדי

שלון מזה מספר שעות יש לי כאב ראש.. מדדתי חום במספר מדחומים ויש לי 35.7 שזה ממש נמוך.. לקחתי עכשיו אקמול לכאב ראש ופתאום נלחצתי שאקמול גם מוריד חום.. האם זה יכול לגרום למצב מסוכן שהרי גם ככה באופן חריג חום הדוף שלי כרגע ממש נמוך? בדכ חום הגוף שלי 36.7 האם עכשיו זה מסוכן שלחקתי אקמול כשהחום שלי ככ נמוך?? ממש לחוצה.תודה

שלום עדי, אין זה סביר שנטילת האקמול, במקרה המתואר בשאלתך, תסכן אותך רק בגלל שחום גופך היה באותה שעה 35.7. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות