שואלת ליתר ביטחון...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/08/2020 | 11:47 | מאת: יום הולדת

שלום ד"ר, אולי זה ישמע לך קצת מצחיק... אבל האם כדאי להזמין כיבוד מקונדטוריה ( עוגת יום הולדת ומאפים קרים כו') או שעדיף להימנע מזה בזמן הקורונה. רוצה לעשות יום הולדת בבית רק למשפחה גרענית. הבנתי שאוכל שמחממים, זה בסדר. אבל מה לגבי אוכל קר!!! ?? היית מזמין? תודה

שלום, אני הייתי מזמין. הרבה בריאות אפי

20/08/2020 | 12:23 | מאת: מישהי

אני לא. מספיק שמישהו טיפה השתעל על זה. אני מזמינה רק דברים שמחממים אותם

20/08/2020 | 13:07 | מאת: רמי

הקורונה הוא נגיף של דרכי הנשימה ודרך ההדבקה העיקרית בו היא שאיפה לדרכי הנשימה של הנגיף כאשר הוא מרחף באוויר.

21/08/2020 | 14:14 | מאת: מיצי

רמי, מה זה לא דווח?- נכון זה עובר בהדבקה טיפתית אבל אם מישהו השתעטש או לא שם מסכה והכין את האוכל שלך אז הוא שם. אם זה בלחות וקור אז הוא ישרוד.. אף אחד לא יודע איך הוא נדבק וממי. שום מגען.. גם אחותי נדבקה ולא יודעים ממי. גם אחים של חברה שלי והם עם מסכה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות