מה מכיל החיסון לקורונה של פוטין?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/08/2020 | 23:08 | מאת: אבנר

והאם ניתן לסמוך על חיסון חדש שנוסה רק על כמה עשרות בני אדם במשך חודשיים?

שלום אבנר, כרגע לא. הרבה בריאות אפי

14/08/2020 | 12:54 | מאת: אבנר

על מה מבוסס החיסון הרוסי? מה ההרכב שלו?

שלום אבנר, לפי הפרסומים, החיסון 'ספוטניק V' מכיל נגיפי 'אדנו' שעברו שינוי ושלתוכם הוחדר גן מעטפת של נגיף ה- SARS COV 2. הרבה בריאות אפי

14/08/2020 | 22:28 | מאת: אבנר

האם יש עוד חיסון מאושר לשימוש בבני אדם המבוסס על נגיף לא רלווטי למחלה (כמו האדנו) שנושא גן של הנגיף הגורם למחלה?

שלום אבנר, עדיין אין חיסון כזה בשימוש, אבל לפחות 3 חברות גדולות נוספות (במערב)-CanSino Biologics, Johnson & Johnson, and the University of Oxford - שמפתחות חיסונים ל'קורונה', עובדות על טכניקה דומה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות