פלאג'יל ומוקסיפן אפשרי יחד?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/08/2020 | 09:13 | מאת: רונית

שלום, בתי בת 4. לפני 3 ימים התחילה לקחת פלאג'יל בגלל ג'יארדיה לשבוע ימים. היום חזר משטח גרון חיובי, צמיחה דומיננטית לסטרפטוקוק. הרופא בטח ירשום לה תרחיף מוקסיפן ל10 ימים. האם ניתן לקחת את שתי התרופות יחד בלי שזה יוריד את יעילותה של אחת מהן? הן יצטרכו להילקח די צמוד האחת לשניה בגלל לוח הזמנים שלנו. ובאותה הזדמנות מה ניתן לעשות כדי להקל על לקיחת תרחיף הפלאג'יל? מעורר אצלה ממש רפלקס הקאה בטעם שלו, גם יחד עם גבינה או גלידה וכו. תודה

שלום רונית, 1. אפשר לקחת את שתי התרופות במקביל. 2. אני חושש שאין לי רעיון יותר טוב מאשר לקיחה יחד עם גלידה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות