עקיצות וכולרה..........

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/08/2020 | 21:37 | מאת: דניאל

דר' נכבד ויקר שבוע מבורך ברצוני להתייעץ איתך על עניין שהתייעצתי איתך מספר פעמים בעבר ויש לי שאלה חשובה ברשותך לשאול לפני שלוש שנים לערך היה בביתנו תוכי אשר כנראה לא החלפנו לו לעיתים קרובות את מי השתייה לפעמים מספר פעמים בשבוע ולפעמים אחת לשבועיים ואת משטח הצואה וכן התחילו עקיצות כנראה כינים מהציפור מאז אותו מקרה לפני שלוש שנים חייבת לציין שהיה בא לי במגע בפה כשהייתי אוכלת עברו שלוש שנים מאז אותו מקרה ומאז אנחנו כל בני המשפחה סובלים משלשוליםאו בעיות קיבה חלבון ואריתרוציטים בשתן סחרחורות ושטפי דם אודה לך מקרב הלב אם תוכל לתת לי מענה האם ייתכן שמהמקרה הנ''ל חטפנו כולרה האם יכול לעבור דרך עקיצות או מי שתיה שהתוכי שתה ולא הוחלפו תדיר ואז באה במגע בפה שלי כשהייתי אוכלת ? האם ייתכן שיהיה לאדם סימנים כאלה כתוצאה ממחלה הזאת? האם ייתכן שמחלה כזאת תימשך שלוש שנים ?אודה לך על תשובה אתה רופא בחסד אנחנו כמשפחה פשוט חסרי אונים ולא יודעים מה הכיוון שיכול להיות מהמקרה הנ''ל ובןדקים כיוונים או מתייעצים ואין כיוון אודה לך על תשובה לשאלתי

שלום דניאל, כולרה לא נמשכת שלוש שנים. הרבה בריאות אפי

09/08/2020 | 07:34 | מאת: דניאל

תודה רבה דר' יקר על המענה ייתכן סימנים כאלה כמו שתיארתי שיכולים לנבוע אם חלילה הייתה הדבקה בחיידק זה במשך שלוש שנים שלא עוברים או לחלופין כמה זמן אם חלילה הייתה הדבקה בכולרה נמשכים סימנים או הפצת החיידק ? האם הסימנים הנ''ל שתיארתי מתאימים את המקרה מודה לך על מענה

שלום דניאל, 1. מחלת הכולרה נמשכת בד"כ מספר ימים. 2. התיאור המופיע בשאלתך איננו מתאים למחלה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות