ניסוי קליני לחיסון לנגיף הקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/08/2020 | 16:35 | מאת: אסף

היי ד"ר 1. האם ידוע לך מה הסטטוס של מכון מיגל בפיתוח החיסון בשתייה שלהם? 2. כיצד ניתן להמנות על ברי המזל שנבחרים לניסוי הקליני (למשל זה שיערוך המכון הביולוגי בארץ או חברות תרופות בחול)? יש לך עצה? תודה

שלום אסף, 1. הסטאטוס לא ידוע לי. 2. אינני בטוח שאלו שיבחרו להימנות על הנסיינים של החיסון שאותו מפתח המכון הביולוגי שלנו יחשבו בסופו של יום כברי מזל. אולי כדאי שתתייעץ בנושא זה עם כמה מבין 716 החיילים שנימנו על נסייני החיסון כנגד ה'אנטרקס' שמכון זה ניסה לפתח לפני כ- 20 שנה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות