חיידק בשתן +בדיקת ציסטוסקופיה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/07/2020 | 18:46 | מאת: ס.ב

דר שלום רב , אני צריכה לעבור בדיקת ציסטוסקופיה בעוד כ- 5 ימים . עקב תכיפות בשתן עם חיידק פרוטאוס מירבלס כבר כ-4 חודשים . האם אפשר להתחיל לקחת אנטיביוטיקה ולגשת לבדיקה ? האם זה לא מסכן אותי ? היתי רוצה לדעת מה האנטיביוטיקה שהכי מתאימה לי כעת לפי תוצאות הבדיקה (מצרפת קובץ ) . אציין שטופלתי בעבר בזינט וציפרודקס ללא הועיל . אני במעגל סגור ללא הבדיקה הזאת עזרתך בבקשה . (כי התור לזיהומולג רק ביו ם ראשון והבדיקה ביום שלישי הקרוב) . אודה לתשובתך .

שלום ס.ב, אני חושש שאין ביכולתי לפתוח קבצים מצורפים, אך עקרונית - אם יש בידך ה'אנטיביוגראם' של החיידק - התרופות שליד שמן מצוינת האות S נחשבות כיעילות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות