הדבקה באוויר הפתוח- לרופא

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/07/2020 | 17:38 | מאת: רוית

שלום דר', לאחר שארגון הבריאות העולמי שוב שינה את דעתו לגבי אופן ההדבקה בנגיף הקורונה, אני מתלבטת אם להמשיך את אימוני הריצה שלי בחוץ. שכן נאמר שהנגיף יכול לעבור באוויר. אני רצה באיזור שבו יש פחות אנשים אך עדיין יש. מה דעתך? אני נמצאת בקבוצת סיכון ולכן חוששת. אשמח לדעתך. תודה

שלום רוית, דעתי בנושא היא מאד ברורה: מאז תחילת המשבר ועד היום בבוקר (כולל) אני (שגם נמצא בקבוצת סיכון - בגלל גילי ומיני) יוצא בכל יום להליכה / ריצה (ומשתדל כמובן להתרחק מהלכים / רצים אחרים ככל האפשר). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות