העלמות נגיף הסארס וקשר אפשרי לקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/07/2020 | 18:24 | מאת: גבר

שלום מומחה ד"ר הלפרין האם זה אפשרי תיאורטית שנגיף הקורונה "יעלם מן העולם" כגון נגיף הסארס שנעלם לאחר תקופה מסויימת?הרי ידוע שזה אותה "משפחה של נגיפים". האם קיימת סברה לסיבה להעלמות נגיף הסארס שיכולה "להיות קשורה" "להעלמות אפשרית של הקורונה" בעתיד? תודה על תשובתך

שלום גבר, אין זה סביר שהנגיף יעלם מחיינו בעתיד הקרוב- גם בגלל המאפיינים שלו וגם בגלל תפוצתו הנרחבת (וזאת בניגוד ל'סארס' שהיה כנראה פחות מדבק ובתפוצה יותר קטנה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות