שאחה התייעצות. הה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/07/2020 | 10:11 | מאת: א

שלום יש לי בימים הקרובים בדיקת סיב אופטי במרפאות חוץ בבית חולים אף אוזן גרון זאת לאחר שעש לי פצע כמעט כ4 חודשים שדומה לאפטה ולא חלף גם אחרי תרופות השאלה : בגלל התחלואה של הקורונה בימים האחרונים שעולה אם זה לא מסוכן להכנס למרפאות בבתי חולים עבור בדיקה זאת למרות שאני רוצה לעבור את הבדיקה להיות רגוע שהכל תקין? תודה

שלום א, בימים אלו, בכל מקום במרחב הציבורי בישראל - כולל במרפאות החוץ של בתי החולים - יש סכנה להידבק ב'קורונה'. הרבה בריאות אפי

07/07/2020 | 11:24 | מאת: א

אז מה לעשות האם לוותר על הבדיקה ולדחות אותה למועד אחר? או פשוט לשמור על הגיינה כפפות מסכה ואלכוהולג׳ל? תודה

לו לי היתה מתוכננת בדיקה רפואית חשובה הייתי מבצע אותה תוך שמירה על כללי ההגנה המקובלים.

מנהל פורום מחלות זיהומיות