חיסון לשפעת הפרש בין חיסון לחיסון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/07/2020 | 23:46 | מאת: רונית

שלום רב, התחסנתי לשפעת בתחילת חודש דצמבר 2019 האם חייבת לחכות לחודש דצמבר לקבלת החיסון לשפעת השנה כדי שיעברו בדיוק 12 חודשים דהיינו שנה מהחיסון הקודם של השפעת? או שניתן לעשות החיסון לשפעת גם בהפרש של נניח 9 חודשים מהחיסון לשפעת הקודם? אודה לתשובתך

שלום רונית, אפשר לעשות את החיסונים גם בהפרש של 9 חודשים זה מזה. הרבה בריאות אפי

06/07/2020 | 11:02 | מאת: רונית

תודה על תשובתך פשוט מפחדת שעד דצמבר השנה לא ישארו חיסונים בגלל שאנשים ימהרו השנה להתחסן לשפעת מפחד של הקורונה אז אתה ממליץ לי לא לחכות שתעבור שנה שלמה מהחיסון הקודם של השפעת ולהתחסן לאחר כ 9 חודשים מהחיסון הקודם?

שלום רונית, את יכולה להתחסן מרגע הגעת החיסונים ארצה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות