שאלה חשובה חוששת מאוד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/07/2020 | 02:06 | מאת: שרונה

שאלה ממש חשובה היה לי מגע עם גבר שאיני מכירה טוב לפני ששם קונדום נגע באיבר מין שלו ואז בקונדום שהלביש אותו לפני החדירה וגם נגע בפי הטבעת שלי ממש לכמה שניות אין לי משג אם היה טיפות מקדימות או לא.(ביד שלו) האם כתוצאה מהמגע באיבר מין שלו קודם היתי חשופה לאיידס חלילה ??? אשמח למענה שיעשה לי סדר תודה רבה!!

שלום שרונה, הסיכוי להדבקה בנגיף ה'איידס' במהלך המגע המיני המתואר בשאלתך נחשב כנמוך מאד, אם בכלל. הרבה בריאות אפי

04/07/2020 | 21:04 | מאת: לגבי התשובה

לא הבנתי איך ייתכן שאפשרי הדבר??

לא הבנתי מה לא הבנת

05/07/2020 | 00:20 | מאת: לכבוד הדר

היי . קודם כל תודה על ההתייחסות והמענה המהיר, בתשובתך אמרת שיש סיכוי להדבקה אבל נמוך ובפורומים אחרים אומרים שלא. אני הייתי שמחה לדעת אם לדעתך יש סיבה להבדק אחרי המקרה למרות שהחשש שלי הוא ממגע לא ישיר

שלום, לו אני הייתי נקלע למצב דומה לא הייתי טורח להיבדק רק בגללו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות