האם אפשר להידבק ככה בלגיונלה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/06/2020 | 14:05 | מאת: נינה

שלום רב, התקלחתי באחת המקלחות בבית שאינה בשימוש, הורדתי קצת מים לפני השימוש במקלחת ולא הייתה שם חלודה. השימוש האחרון במקלחת הזאת היה לפני כחודשיים. יש שם שירותים וכיור שכן בשימוש רציף. האם יש סיכוי להידבק ככה בלגיונלה? אני בהריון, האם זה משהו שעובר לעובר? תוך כמה זמן מופיעים התסמינים? תודה רבה

שלום נינה, אינני מכיר דיווח של משרד הבריאות מהשנה האחרונה על המצאות חיידקי 'לגיונלה' במקלחות ביתיות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות