שאלה לרופא בקשר לסיכויי הדבקה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/06/2020 | 10:15 | מאת: רוני

שליח הביא לי משלוח בשקית שלקחתי את השקית מהשולחן שעה אחרי שהשליח הלך הבחנתי שהיד שלי מוכתמת בדם מהשקית שהיו עלייה כתמי דם.. מה הסיכוי להידבק ככה באיידס? היו לי ביד שריטה/חתך פעם שאלתי אותך שאלה די דומה וענית שלא סביר להידבק ככה השאלה האם אתה רואה פה סיכון? אני ממש דואג מה הסיכוי להידבק ככה באיידס? מה ההית עושה במקומי לו לך זה היה קורה? אני רוצה לציין שהיו כמה שקיות שבאחת מה היה בשר אז אולי זה מזה? אני לא ממש יודע

שלום רוני, הסיכוי להידבק ב'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נראה לי נמוך ביותר, ולו אני הייתי נקלע למצב דומה ל א הייתי טורח להיבדק רק בגללו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות