מעוניין לשמוע את דעתך על אמצעי המיגון בקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/05/2020 | 17:58 | מאת: מנשה

האם האמצעים שנקטה הממשלה ובמיוחד משרד הבריאות בתקופה האחרונה לפי דעתך היו מוצדקים? בעיקר הסגר?סגירת מקומות הבילוי והפנאי?ומוסדות הלימודים ?צמצום העובדים במקומות העבודה וכו.יש רופאים שטוענים שהצעדים היו מוצדקים אחרים טוענים שלא...אשמח לשמוע את דעתך

שלום מנשה, לדעתי בכל צעד שעושה משרד הבריאות/הממשלה עליו/ה למצוא את 'שביל הזהב' בין חזרה לשגרה מלאה לבין הסיכון להתפרצות מחודשת. רק בדיעבד נוכל לדעת אם צעד כזה או אחר היה מוצדק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות