שאלה בבקשה בקשר להדבקה באיידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/04/2020 | 20:47 | מאת: גדי

קניתי לזניה לא אפויה ממסעדה שהוצאתי אותה מהמקפיא ניסתי לגרד שכבה ממנה וחלק ממנה חדר לי מתחת לציפורן ופצע אותי מתחת לציפורן אם היתה על הלזניה דם מעובד במסעדה וחלק ממנה עם הדם חדר ופצע אותי מתחת לציפורן מה הסיכוי להידבק ככה באיידס? חשוב לי לציין שהלזניה היתה במקפיא שלי 16 יום מאז שקניתי אותה מה הסיכוי להידבק ככה באיידס? והאם הנגיף יכול לשרוד במקפיא על לזניה 16 ימים?

שלום גדי, הדבקה בנגיפי 'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

01/04/2020 | 22:12 | מאת: גדי

תודה על התשובה גם אם אחרי שאפשרתי אותה במיקרוגל שהרמתי אותה הרוטב חדר מתחת לציפורן שנפצעה קודם לכן אם על הרוטב עגבניות נניח היה דם? חשוב לציין שהחתך מתחת לציפורן דימם מה הסיכוי להידבק ככה באיידס?

שלום גדי, הדבקה בנגיפי 'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות