דרך ההדבקה העיקרית בקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/03/2020 | 22:18 | מאת: יוסי

מקריאת החומרים שפורסמו בנושא, תחושת הבטן שלי היא שדרך ההדבקה העיקרית היא אווירנית ממרחק קצר, דהיינו הנדבק עומד בסמוך למדביק ושואף לריאות שלו את האוויר הנגוע שהמדביק נושף בנשימה רגילה (או פולט בשיעול). האם זוהי גם תחושת הבטן שלך?

שלום יוסי, 'תחושת הבטן' שלי שההדבקה היא בעיקר טיפתית (תרסיסי רוק שנפלטו במהלך עיטוש/שיעול של חולה)- באופן ישיר (דרך האוויר שנמצא בסמיכות לחולה זה) או עקיף (דרך משטחים שעליהם ניתזו הטיפות הללו). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות