הידבקות בצהבת A ובדיקות שלא נעשו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/02/2020 | 10:28 | מאת: רועי

שלום ד"ר המטפלת הזרה של אמי עשתה בדיקות לצהבת A IgG שיצא חיובי. IgM לא נבדק. חזרנו לרופאת המשפחה והיא בדקה לה חום ואמרה שאין לה חום, 2/3 מתפקודי הכבד תקינים (בילירובין לא נבדק) ויש לה נוגדנים ולכן היא לא חולה כעת לדעתה ואין הצדקה רפואית לעשות לה עוד בדיקה. היא סירבה לתת את הבדיקה למרות בקשותיי החוזרות. איני יודע אם אמא שלי מחוסנת. בנוסף, יש לי תינוק שעדיין לא חוסן בצהבת A. האם לדעתך ניתן להיות רגועים? מה כדאי לעשות בנושא?

שלום רועי, לו אני הייתי נקלע למצב דומה הייתי רגוע. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות