דריכה על מזרק ללא מחט

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/02/2020 | 08:33 | מאת: שרה

טיילתי בפארק עם ילדיי פתאום שמתי לב שדרכתי על מזרק למזרק לא היה מחט... זה היה מזרק בצבע תכלת...מה הסיכויים להידבק ככה באיידס בדריכה על מזרק ללא מחט? אני לא באמת יודעת אם נפצעתי ממנו כי ההיתי עם כפכפים ויש לי כל מיני סימנים אדומים ברגליים...

שלום שרה, הסיכוי להידבק ב'איידס' במהלך דריכה עם כפכפים על מזרק ללא מחט נחשב כזניח. הרבה בריאות אפי

25/02/2020 | 10:40 | מאת: שרה

תודה על התשובה דוקטור. מה הפירוש זניח? אתה במקומי ההית ממשיך כרגיל ושוכח מהמקרה? או הולך להיבדק בגללו?

לו אני הייתי נקלע למצב דומה הייתי שוכח מהמקרה וחוזר לשגרת חיי.

מנהל פורום מחלות זיהומיות