הגיינה בישיבה בשרותים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/02/2020 | 19:06 | מאת: שני

שבוע טוב, אני בהריון ועובדת בקופ"ח. מבקשת להתייעץ: בהריון מאד קשה לי להתפנות בעמידה ואני מאד נמנעת (גם במצב רגיל) מלשבת בשרותים ציבוריים. קל וחומר במקום עבודתי.. במידה ואני מחטאה את האסלה עם מגבון חיטוי שנמכר בסופרפארם ולאחר מכן יושבת על "אסלונית", האם אני מספיק מוגנת מחיידקים להערכתך? או שבכל מקרה רצוי להמנע מישיבה למרות אי הנוחות המשמעותית? תודה רבה!

שלום שני, לדעתי חיטוי מושב האסלה עם מגבון חיטוי שנמכר ב'סופרפארם' ולאחר מכן ישיבה על "אסלונית" הן שתי פעולות מספקות לצמצום משמעותי של הסיכוי להידבק בזיהום כלשהו במהלך שהיה בשרותים ציבוריים. הרבה בריאות אפי

17/02/2020 | 17:55 | מאת: לגברת בהריון

היי, האבלה אומרים הכי נקיה כי אף אחד לא יושב עליה. בכל מקרה קבלי עוד טיפ ( סליחה על הרזולוציה) תשליכי נייר טואלט לתוך המים לפני שאת מתיישבת כך שלא יקרה מצב והם ישפריצו עלייך. כי שם כל הגועל נפש..

17/02/2020 | 18:09 | מאת: שני

תודה על הטיפ 😀 האמת שמקפידה על כך.. קודם כל מורידה מים ואז מכניסה נייר...

מנהל פורום מחלות זיהומיות