אידס- שאלה של סקרנות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/02/2020 | 00:13 | מאת: איידס

שלום ד"ר אפרים, מרגע שאדם נדבק באיידס תוך כמה זמן הוא נשא עד שמתפרצת המחלה אצלו? קראתי במקום מסויים שלפחות 10 שנים.? כלומר אם לא עושים בדיקה הוא לא מודע לזה שהוא נשא? ואם כך, אז בעניין עופרה חזה.. היתה נשואה בקושי 4 שנים אז לא יתכן שבעלה הדביק אותה? שהרי הוא הרגיש טוב ולה התפרצה המחלה

שלום, מחלת ה'איידס'- על זיהומיה ה'אופורטיוניסטים' השונים, יכולה להתפרץ גם בתוך 4 שנים ממועד ההדבקה (ואף פחות). אצל כל אדם/נשא התקופה היא שונה. הרבה בריאות אפי

15/02/2020 | 16:20 | מאת: איידס

תודה רבה על המענה. מעניין שדווקא בסרטונים ביוטיוב הרופא חשב קצת אחרת.. ולא הבנתי על סמך מה החליט.

מנהל פורום מחלות זיהומיות