דלתות חוזרות בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/02/2020 | 14:34 | מאת: נורית

איזה טיפול אני אמורה לקבל עם שם החיידק שמו Kleb.pneumoniae הבנתי שאין אנטיביוטיקה דרך הפה מתאימה.... תודה !

שלום נורית, 1. בזיהומים שנגרמים ע"י חיידק ה'קלבסיאלה' אפשר, במקרים רבים, לטפל בעזרת אנטיביוטיות שנלקחות דרך הפה. 2. יחד עם זאת, אין לי מושג לאיזו אנטיביוטיקה רגישה ה'קלבסיאלה' "שלך". הרבה בריאות אפי

10/02/2020 | 18:34 | מאת: נורית

רופאת המשפחה הסבירה לי שכל מה שניתן לתת דרך הפה כבר ניסיתי ולא עזר , נשאר רק אנטיביוטיקה דרך הווריד....היא בדיוק כמוני מחכה שיגיבו אליה בפורום של רופאים .

שלום נורית, בלי נתונים קשה לתת תגובה בעלת משמעות. אם תצרפי את ה'אנטיביוגראם' של החיידק אנסה לעזור. הרבה בריאות אפי

10/02/2020 | 19:50 | מאת: נורית

יש לי מכתב של רופא שעוסקת באורוגניקלוגיה יש ממנה מכתב לפניה למומחה לזיהומים , עם כל התוצאות של בדיקות שתן כולל אולטרסאוד שהיא תקינה , …עם צמיחת שלפוחית בדרגה 3 ,אם מספק אותך פרטים אלה ?אני מאד רוצה להגיע לרופא מומחה ,לא מצאתי באזור נהריה שעובד עם הכללית , מושלם תוכל לעזור לי??

שלום נורית, הפרטים ממש לא מסייעים לי בהחלטה איזו אנטיביוטיקה יש לתת לזיהום שממנו את סובלת. נסי לפנות בנושא לאחד הרופאים המומחים ביחידה למחלות זיהומיות בבית החולים בנהריה. הרבה בריאות אפי

10/02/2020 | 20:53 | מאת: נורית

תודה !!!

מנהל פורום מחלות זיהומיות