שאלה לרופא בבקשה בבקשה.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/02/2020 | 09:39 | מאת: גלית 2

שלום דר',  האם ניתן להידבק בנגיף האיידס במריטת שערות בגבה? הקוסמטיקאית שלי לא מחטאת את הפינצטה בין לקוחות,  לפעמים, מריטת השיער גורמת לדימום קל. האם  ניתן להידבק במידה ונשאר נוזל מדבק על הפינצטה וגם אני נפצעתי מאותה הפינצטה במריטת שיער הגבות? כאמור הדימום גם אם היה הוא קל וקטן.  אשמח למענה. תודה.

שלום גלית, תיאורטית, נראה שהדבקה בנגיפי 'איידס' במהלך אירוע כמו זה המתואר בשאלתך היא אפשרית. מעשית, אינני מכיר מקרה מוכח של הדבקה כזאת. הרבה בריאות אפי

09/02/2020 | 10:55 | מאת: גלית 2

האם לא סביר שבאמת תקרה הדבקה כזו? מעשית? אשמח לדעתך.

שלום גלית, תיאורטית, נראה שהדבקה בנגיפי 'איידס' במהלך אירוע כמו זה המתואר בשאלתך היא אפשרית. מעשית, אינני מכיר מקרה מוכח של הדבקה כזאת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות