שריטה קטנה בגודל חצי סנטימטר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/02/2020 | 13:18 | מאת: אראל

שלום רב קיבלתי שריטה קטנה בגודל חצי סנטימטר באצבע מקדימה איפה שרואים את הציפורן מבורג לא מהשפיץ שלו אלה מאיפה שמחזיקים אותו זה משהו כמו בין מכה יבשה לשריטה ממש פיצית על העצם הבורג היה קצת מלוכלך אבל לא עד כדי כך יש לציין שלא ירד דם אבל יש שריטה פיצית באצבע מקדימה איפה שרואים את הציפורן על העצם של האצבע בעור שתפתי את זה כמה פעמים עם סבון עשיתי חיסון דחף לטטנוס לפני 8 שנים ו-8 חודשים האם החיסון תופס לפי חומרת הפציעה שכתבתי?

שלום אראל, לפי התיאור שלך החיסון עדיין 'תופס'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות