המשך.לגבי הקאות אצל ילד בן 4

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/02/2020 | 10:56 | מאת: עדי

תודה על המענה.בהמשך לשאלה הקודמת. בני החל לפני כשעתיים פתאום להקיא. הנראה הראשונה היתה כל האוכל שאכל ואחכ התחיל להקיא כל 10-15 דקות נוזל בצבע צהוב(נוזל מרה אני מניחה) כאמור זה החל לפני שעתיים ועד כה הקיא בערך.7 פעמים . איך יודעים מתי נדרשת פניה למוקד (יום שבת)? תודה רבה

שלום עדי, בדיקת רופא מומלצת כשיש הקאות רצופות, כשהילד לא אוכל ולא שותה, כשהוא ממעט להשתין, כשהוא ישנוני או אפטי, ועוד ועוד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות