מפחדת מאוד אנא עזור לע

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/02/2020 | 18:11 | מאת: שירן

דוקטור האם כל מה שתיארתי אני לוקחת נורופן ולוקחת אנטיביוטיקה מוקסיפן 500 יש לי שיעול ומרגיש לי כמו תפוס צד שמאל של העורף הצאוור הראש לא יודעת להסהיר את זה חום שעולה ויורד טיפה ושוב עולה נזלת זה נצביע חלילה על גידול? יש ממה לדאוג? או שזה שפעת? ממש מפחדת אני לוקחת אנטיביוטיקה מאתמול כבר שתיתי 3 כדורים והרבה אקמול ואין ממש שיפור מיום חמישי בלילה אנמ חולה האם זה תסמינים חלילה של גידול סרטן? או חלילה כלבת? ממש חוששת אנא תענה לי על זה

שלום שירן, התסמינים המתוארים בשאלתך אינם אופיניים לסרטן או לכלבת. הרבה בריאות אפי

03/02/2020 | 10:04 | מאת: שירן

דוקטור האם הגיוני שאתמול בלילה החום פחת לי ל37.7 37.2 37.5 והיום בבוקר 38 אני מיום חמישי עם חום שמשחק בטווח הזה אני שותה אנטיביוטיקה מוקסיפן שתיתי כבר איזה 5 כדורים ועדיין החום לא נעלם יש לי גירוי בגרון שגורם לשיעול ונזלת שאני שמה אוטריוון האם עליי לדאוג? זה חלילה מצביע על משהו מסוכן? מאוד מפחדת אמרת לי שזה לא חלילה סרטן או כלבת מאוד חרדתית

שלום שירן, התסמינים המתוארים בשאלתך אינם אופיניים לסרטן או לכלבת. הרבה בריאות

מנהל פורום מחלות זיהומיות