חום גבוה שלא יורד ממש

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/02/2020 | 22:10 | מאת: שירן

מיום חמישי בלילה התחילו לי רעידות חזקות צמרמורות החום היה על 39 יותר למחרת יום שישי הזמינו לי רופא לביקןר בית אשר בדק אותי אמר שיש לי אודם בגרון לא רואה מוגלה ואמר לשתות הרבה ונתן גםמרשם לאנטיביוטיקה אמר שאפשרי היום שתיתי אחד מוקסיפן 500 ומקודם עודאחד והחום משום מה עולה עםאקמול שאני שותה שתיים כל איזה 4 שעות כואס לי הראש כמו תפוס שלי התחילה לי נזלת ויש לי שיעול גירוי בגרון כאסי רגליים התכווצויות אני בת 27 וחצי ממש מפחדת ונכנסתי לחרדה האם עליילדאוג? החום לא ממש יורד וזה מאוד מבהיל אותי החום נע היום בשעות היום מ37.7 37.3 37 ושוב התחיל לעלות ל38.5 38.8 ממש בחרדה ואומרים לי שאין לי ממה לפחד שזה וירןס וזה טבעי ואנטיביוטיקה לא משפיעה מהר אני ממש בלחץ אחרי אקמול ומוקסיפן והחום במקוםלרדת עולה ל38.5 אפילו 39 הגיוני שאודם בגרון ושיעול מגירויגורם לחום?

שלום שירן, תיאור מחלתך מתאים לשפעת. הרבה בריאות אפי

02/02/2020 | 09:58 | מאת: שירן

עליי לדאוג? או שזה לגיטימי חום עולה ויורד ככה

שלום שירן, בד"כ במחלת חום טמפרטורת הגוף משתנה במהלך היום. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות