שלום,שלבקת חוגרת, שאלות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/01/2020 | 00:03 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 32, לפני שנה חליתי בשלבקת חוגרת ליד העין, העצב של הלחי שקרוב לאוזן נרדם והיו כאבים חזקים מאוד. היום נשאר שם מעט חוסר תחושה וכשאני נוגעת באיזור אני מרגישה כאילו זה מורדם כמו אצל רופא שיניים.. אך כל כאב באיזור כמו כאבי שיניים או כאב אוזניים, משתק אותי ... נראה אפילו שהכאבים של השלבקת לפעמים לא חלפו. האם זה ייתכן? מתישהו הכאבים האלו יעברו? האם יש סיכוי שהתחושה של ההירדמות של המקום והחוסר תחושה יפסיקו? תודה מיכל

שלום מיכל, זה יתכן, ואני ממליץ לך להפנות את שאלותייך הנ"ל לרופא/ה נוירולוג/ית ולמומחה/ית לכאב. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות