הדבקה ברוק- האם קיים סיכון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/01/2020 | 23:28 | מאת: יעל

שלום רב אני עובדת בבית חולים. מחוסנת לפי דרישות משרד הבריאות. בחודש 16 להריון. היום, בשיחה עם מטופל, ירק עליי (לא בכוונה, כחלק מהדיבור) הרוק נכנס ישר לעין לצערי. בהתייעצות מול הרופאים, לא ידוע על מחלה של המטופל. מה הסיכונים? מה מומלץ לעשות במצב כזה? אני מאוד מודאגת.

שלום יעל, הסיכוי להדבקתך במחלה כלשהי במהלך האירוע המתואר בשאלתך נראה לי נמוך. הרבה בריאות אפי

30/01/2020 | 08:39 | מאת: יעל

תודה כיצד ממליץ להתנהל? לבדוק משהו למטופל או לי? חשוב לציין שמדובר על מוסד.

שלום יעל, אם לי היה קורה משהו דומה הייתי חוזר לשגרת חיי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות