טיפול בחיידק אקטינומיצס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/01/2020 | 06:58 | מאת: מלי

התגלה חיידק אקטינומיצס והומלץ טיפול ממושך במוקסיפן 4 גר' ביום לחצי שנה, האם אפשר לקבל טיפול דרך הוריד? האם ידוע על טיפול שהצליח? היכן ניתן לקבל מידע על הטיפול בחיידק?

שלום מלי, 1. אכן, מקובל לטפל בזיהומים שנגרמים ע"י חיידק ה'אקטינומיצס' במשך תקופה ארוכה (חודשים). בד"כ מקובל גם לתת בתחילת הטיפול תרופות (כגון פניצילין או אמפיצילין) דרך הווריד ובהמשך לעבור לטיפול פומי. בד"כ טיפול כזה מצליח לרפא את הזיהום. 2. תוכלי לקורא על החיידק ועל חלק מהזיהומים שהוא גורם ב- https://he.iliveok.com/health/qtynvmyqvzys_108629i15955.html הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות