זיבה וקונדום, סיכויי הדבקה.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/01/2020 | 22:07 | מאת: ליאל

היי ,רציתי לשאול בכמה אחוז קונדום מגן מפני זיבה? אני חוששת נורא שאולי נדבקתי מאדם נגוע אך היינו לאורך כל יחסי המין עם הקונדום ולא היה מין אוראלי וכו' . האם קיים סיכוי להדבקה והאם הוא גבוה? האם קונדום בכלל מונע את המחלה הזו? תודה.

שלום ליאל, שימוש נכון בקונדום (של בן הזוג שלך) מקטין בצורה משמעותית את הסיכוי שלך להידבק ממנו בזיבה במהלך קיום יחסי מין נרתיקיים. הרבה בריאות אפי

22/01/2020 | 15:49 | מאת: ליאל

תודה ושאלה נוספת - מה זה אומר שימוש נכון? במידה ומתחילת יחסי המין ועד סיומם הקונדום היה עליו זה אומר בעצם שרוב הסיכויים שלא נדבקתי? ומה לגבי מחלות מין אחרות כגון כלמידה טריכומונס וכו'?

שלום ליאל, 1. שימוש נכון, לענייננו, הוא כזה שבמהלך קיום יחסי המין אין נזילה של זרע. 2. שימוש בקונדום מקטין בצורה משמעותית את הסיכוי שלך להידבק גם במחלות מין אחרות כגון 'כלמידה' ו'טריכומונס'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות