שאלההההההההההה ההההההה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/01/2020 | 20:06 | מאת: נויה

בעלי כל הזמן שוטף ידיים עם סבון אבל נניח והכין לנו שייק ותוך כדי נגע בפלא ואז חזר לגעת בפירות נניח ויש לו שפעת( תיאורטי) יש מצב שאני ידבק כתוצאה מכך ששתיתי את השייק שהכין?

שלום נויה, אם לבעלך יש שפעת, עצם העובדה שאת מתגוררת עמו תחת קורת גג אחת הופכת אותך לבעלת סיכוי גבוה להידבק בנגיף שגורם למחלה זו (גם אם הוא לא מכין לך שייק פירות). הרבה בריאות אפי

20/01/2020 | 14:55 | מאת: נויה

כן זה ברור לי . אין לו אני שואלת רק למצב שידבק ותהיה דגירה..ואני לא אדע אני תמיד משאירה תבית מאוורר ולא מתקרבת אליו הוא ישן בסלון. ונמנעת מלגעת בדברים שהוא נוגע ותמיד תמעד לפני ששמה יד באף או בפה אני שוטפת טוב טוב ידיים עם סבון גם ככה סיכויים גבוהים להידבק? ואני בכל מקרה שואלת שוב גם לגביי השייק אם זאת גם צורת הדבקה?

שלום נויה, אינני מכיר מחקר שבדק את הנושא של הדבקה בשפעת במהלך הכנת שיק פירות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות